Potopite 4 Badema U Čašu Vode, Ostavite Preko Noći I Popijete Ujutro!! Učinak Će Vas Iznenaditi!


Bademi su zdravi jer su bogati vitaminom E cinkom, magnezijumom kao i kalcijumom. Oni su dobri su za rad spolnog sistema. Ipak, ne trebate ih previše konzumirati, dovoljno je 4 ili 5 dnevno zbog amigdalina koji je jak. Možete ga konzumirati tako što potopite 4 badema u čaši vode, ostavite preko noći i popijete ujutru.



Evo zašto biste to trebali raditi:

 - Ojačat će vaše srce za bogatstvo kalija i magnezija

 - Dobro je za mozak i moždane funkcije

- Dat će vam dosta energije

- Pomoći će problemima s punim sustavom

- Regulira tlak i kolesterol

- Sprječava rak

- Dobro je za kosti

Bademi su jedna od najpopularnijih vrsta orašastih plodova. Odličan su izvor minerala, vitamina, proteina, vlakana i niza drugih spojeva koji poboljšavaju zdravlje cjelokupnog organizma.

Provedeno je nekoliko studija o učincima alopecije na zdravlje, a znanstvenici su stekli nova znanja o svakoj novoj studiji. Donosimo vam neke od dokazanih prednosti badema. 

Smanjite rizik od bolesti srca 

Bademas su izvrstan izvor zdravih masti koji štite zdravlje srca i cijelog kardiovaskularnog sustava. Oni su veliki izvor antioksidacijskih spojeva koji smanjuju rizik od srčanog udara. Osim toga, bademi su vrlo dobar izvor vitamina E, flavonoida koji ublažava kroničnu upalu. Oni su veliki izvor minerala, poput magnezija, kalcija, kalija, bakra, mangana i arginina. 

To su svi spojevi koji imaju izvrstan učinak na zdravlje kardiovaskularnog sustava. Istraživanja su pokazala da bademi smanjuju razinu lošeg (LDL) kolesterola i povećavaju razinu dobrog (HDL) kolesterola.

Poboljšajte kognitivne funkcije 

 Badem je izvrstan za zdravlje i funkcioniranje mozga. Visoki omjer riboflavina i L-karnitina čini ih izvrsnim za prevenciju upalnih procesa unutar mozga. Prethodna istraživanja pokazala su da bademi mogu smanjiti rizik od demencije i Alzheimerove bolesti.

Poboljšajte zdravlje kože 

Bademas izvrstan su izvor vitamina E i antioksidansi koji smanjuju razinu slobodnih radikala, zadržavaju zdravu kožu i mlade. Znanstvenici su otkrili da bademi mogu smanjiti rizik od oštećenja uzrokovanih izlaganjem UV zračenju i time smanjiti rizik od raka kože.