DNEVNI HOROSKOP Što su vam pripremile zvijezde danas? Je li vam danas sretan dan


Što su vam pripremile zvijezde danas? Je li vam danas sretan dan? Kakav će vam biti tjedan? Odgovore na ova i druga astrološka pitanja saznajte u rubrici Horoskop. Pregled dnevnog i tjednog horoskopa nikada nije bilo lakši, a vaše sretne zvijezde i zvjezdane prognoze možete podijeliti i sa svojim prijateljima na Facebooku ili Twitteru.


- Ovan

Dan je stvoren za nove ljubavne početke. Ako ste zapostavili partnera, odobrovoljite ga malim darom ili se potrudite da večer provedete udvoje. Mnoge će pokretati kreativna energija pa ako ste zbog manjka slobodnog vremena zanemarili hobije, ponovno ćete se njima baviti. Uživat ćete u glazbi, slikarstvu, plesu.

LJUBAV 98%
ZDRAVLJE 100%
POSAO 100%


- Bik

Morat ćete voditi više računa o ljudima s kojima poslujete. Nemojte nikome govoriti što planirate, osobito ako ste jedan od kandidata za bolje radno mjesto. Pozornost će vam biti raspršena. Morat ćete imati potpunu tišinu za koncentraciju. Pamtit ćete nebitne informacije, a one značajne će vam iz nekog razloga promicati.

LJUBAV 29% 
ZDRAVLJE 31%
POSAO 33%

- Blizanci

 Društveni odnosi zadovoljit će vaša očekivanja. Privlačit će vas duhoviti ljudi s kojima možete povesti neobavezne razgovore. Plijenit ćete pozornost svojim širokim načinom razmišljanja pa će vas mnogi smatrati idealnom osobom za davanje savjeta. Nekom ćete pomoći da shvati uzroke svojih problema.

LJUBAV 90%
ZDRAVLJE 92%
POSAO 95%

- Rak

Poželjet ćete u svoj život unijeti više promjene i izazova. Radit ćete nešto što vas veseli, a neki će nov intelektualni poticaj pronaći na tečaju stranih jezika, računalstva, crtanja, sviranja i sl. Nije isključeno da tako steknete novo društvo, pa i novu simpatiju. Rođaku ili susjedu morat ćete u nečemu izići ususret.

LJUBAV 90%
ZDRAVLJE 80%
POSAO 85%

- Lav

Planetarni utjecaji sve više su na vašoj strani pa ih iskoristite za otklanjanje problematičnih životnih situacija. Vodite li parnicu, sudski proces ili imate neki drugi problem pravne prirode, sad bi se sve moglo okrenuti u vašu korist. U ljubavi ne okolišajte – druga strana od vas očekuje više inicijative.

LJUBAV 100%
ZDRAVLJE 96%
POSAO 100%

-Djevica

Bit ćete razdražljivi pa će vam biti teško djelovati smireno u situacijama koje vas iritiraju. Neki će se žaliti na nesanicu, a drugi na tjeskobu. Intuitivno ćete predosjetiti neke događaje pa je dobro obratiti pozornost na unutarnji glas. Mogli biste rješavati problem dugovanja ili neku nepravilnost na komunalnim računima.

LJUBAV 48%
ZDRAVLJE 50%
POSAO 51%

- Vaga

Rješavat ćete novčanu problematiku s partnerom i doći do rješenja s kojima ćete smanjiti životne troškove. Iako vam je ljubavni život pun strasti i zanosa, skloni ste pretjerivanju i partneru naporni. Ako ste tek ušli u vezu, ne igrajte se detektiva. Ne raspitujte se o partnerovoj prošlosti i njegovim bivšim vezama.

LJUBAV 77%
ZDRAVLJE 75%
POSAO 80%

- Škorpion

Najviše zbivanja očekuje vas na radnom mjestu. Mogli biste se raspravljati s kolegom i posvađati se oko situacije koja nema veze s poslom. Pojedinosti iz svog obiteljskog života nemojte iznositi pred drugima. Jezik će vam biti brži od misli pa biste mogli reći nešto što ne smijete. Moguć je odlazak liječniku zbog manjih tegoba.

LJUBAV 25%
ZDRAVLJE 33%
POSAO 30%

- Strijelac

Ljubavna veza vam je na osjećajnom vrhuncu. Partner sve otvorenije iskazuje želju za životom u dvoje, dok se oni u braku relativno dobro slažu. Ako vaš odnos potresa kriza, ima nade za nove početke. Zbog poslova u drugom gradu krenut ćete na put, proširiti krug poznanika i upoznati se s novim metodama poslovanja.

LJUBAV 100%
ZDRAVLJE 97%
POSAO 100%

- Jarac

Umorit će vas međuljudski kontakti. Mogli biste sudjelovati u svađi vama dragih ljudi, no izbjegnite ulogu pomiritelja. Pustite da posvađani sami riješe svoj problem. Ljubavni partner zamjerit će vam se zbog neispunjenog obećanja ili neodgovornosti. Mogli biste mu ozbiljno zaprijetiti prekidom odnosa.

LJUBAV 60%
ZDRAVLJE 65%
POSAO 59%

- Vodenjak

Netko će vas zagnjaviti svojim problemima, potpuno ignorirajući da i vi imate potrebu progovoriti o svojima. Zasmetat će vas odsustvo suosjećajnost kod te osobe. Ako ste poduzeli građevinske radove u svom domu, nagledajte što i kako rade izvođači. Pravovremeno se s majstorom dogovorite oko cijene njegovih usluga.

LJUBAV 30%
ZDRAVLJE 32%
POSAO 35%

  - Ribe

Bit ćete proturječnih osjećaja i dekoncentrirani. U nekim situacijama nećete znati kako reagirati ili jednostavno nećete imati volje. Svojim mrkim izrazom lica drugima ćete dati do znanja da niste raspoloženi za druženja. Netko veseo i spontan ipak će vam uspjeti izmamiti osmjeh i učiniti da se bolje osjećate. 

LJUBAV 55% 
ZDRAVLJE 53% 
POSAO 49%